TURCYKLISTERNE

Vil du være med


Prøv os af

Har du fået lyst til at høre mere om Turcyklisterne og cykle med os, så er det bedste du kan gøre at møde op til en af vores ture og køre med os.

Du kan også skrive til os, hvis hvis du har spørgsmål til os, brug linken nederst på siden, den går til foreningens formand.

Du er velkommen til at køre med os et par gange ude at være medlem.
Syntes du om at cykle med os, skal du selvfølgelig melde dig ind, se detaljerne nedenfor.

Deltagelse i foreningens arrangementer er som hovedregel gratis for medlemmerne, og i tilgift giver vi eftermiddagskaffen på turen. Der kan selvfølgelig komme udgifter til entree, færge og. lign. det vil som regel stå i turbeskrivelsen.

Meld dig ind

Læs instruksen her:

Vær aktiv

Vi forventer at alle klubbens medlemmer er aktive i foreningen på den en eller anden måde. Du vil hurtigt opdage at bestyrelsen er meget passiv, og medlemmerne er de aktive.

Vort sæsonprogram, som laves hvert oktober måned for den kommende sæson, bliver til ved Aktivmødet hvor de medlemmer, som har løst til at lave en tur, møder op med deres ideer med hensyn til karakteren, målet og tidspunktet.

Hvad der i øvrigt skal ske i foreningen, tilrettelægges i af udvalg eller arbejdsgrupper, udpeget af generalforsamlingen. p.t. er der 6 sådanne udvalg.