Klubmøder

Klubmøder

Generelt om vores klubmøder

Klubben holder normalt sine klubmøder på EnergiCenter Voldparken, som er beliggende på Voldparkens gamle skole, Kobbelvænget 65 i Husum (2700 Brønshøj). Her er mødelokaler, køkken og andre faciliteter og vi er meget velkomne.
Møderne foregår som hovedregel i lokale 204 på 2. sal. anden torsdag i måneden. Vi begynder møderne kl. 18:30. Dørene åbnes kl. 18:00 når klubaftens udvalget møder og sætter over til kaffe og arrangerer borde mv.
Check Turcyklisten og/eller hjemmesiden for mulige ændringer (i juli og august holder vi ”grillmøder” i Vestskoven en fredag aften).

Vær opmærksom på:
Alle døre låses kl. 20:00, så man skal bruge nøglebrik for at komme ind hvis man kommer sent eller er gået ud.
Nogle torsdage om foråret og efteråret er der folkekøkken, hvor man kan få aftensmad for en 50er. Det er en mulighed; men betyder også at forhallen er fuld af spisende gæster når vi kommer.

Du kan læse mere om EnergiCenter Voldparken på deres Hjemmeside
Der er også en vejledning om hvordan man kommer dertil

Klubmøde torsdag 14. september

Thomas viser billeder fra en forårstur til Berlin, Dresden og Prag.

Thomas viser billeder fra sin forårstur med 7 glade cyklister, der i maj 2023 kørte fra Danmark til Berlin og videre til Dresden og Prag.
Efter at have fulgt den officielle cykelrute fra København til Berlin rute kørte vi langs floderne Spree, Donau og Vltava (Moldau).
hilsen
Thomas

På veej mod Berlin

Fremstillet med programmer og temaer fra w3.css og Jalbum

Copyright: Foreningen Turcyklisterne 2019 -

KlubmødeAftenen